Kevät!

PTS Suuri puhallinorkesteri konsertoi yhdessä Heta Halosen kanssa Porin Teatterissa 15.4.2018. Konserttiin on saatu solistiksi upeaääninen paikallinen nuori laulajalahjakkuus, joka on kuitenkin tullut suurelle yleisölle tutuksi vasta kuluvan talven aikana. Heta on tehnyt upeaa työtä Porin Teatterin Harmony Sisters musikaalissa, yhtenä Valtosen siskoksista. Jo aiempina vuosina Heta on tehnyt yhteistyötä PTS:n soittajista koostuvan Delta Eleven Brass Bandin kanssa, ja yhteistyöstä suuren orkesterin kanssa on puhuttu jo aiemmin. Nyt yhteistyölle löytyi sopiva yhteinen aika, ja niin päätettiin toteuttaa viihdekonsertti Kevät!
Konsertin ohjelma on varsin viihdyttävä: kaupunkitunnelmia laidasta laitaan kuvaileva Timo Forsströmin ’Kaupungin Ääni’, Glenn Millerin orkesterin klassikkosäveliä 1940-luvulta, ja muita musikaali-, jazz- ja pop-musiikin helmiä. Hetan laulamana kuullaan mm. All That Jazz musikaalista ’Chicago’, ja puhallinorkesterin esittämänä pop-klassikko ’Thriller’.
PTS Suuri puhallinorkesteri ja Heta Halonen haluavat toivottaa kaikki tervetulleiksi viihdyttävään keväiseen konserttiin!