Sävellyskonsertti

Pari vuotta jatkuneen erittäin katkonaisen harjoittelu- ja esiintymisjakson aikana olemme valmistaneet teille ainutkertaisen konserttielämyksen. Tätä konserttia leimaa vahvasti paikallisuus: säveltäjä Jukka-Pekka Lehto on syntyjään Ahlaisista, huilusolisti Carolina Azzola on Palmgren-konservatorion kasvatti, ja sellosolisti Magdalena Büchert työskentelee Pori Sinfoniettassa. Konsertin ensimmäisen puoliajan päättävän teoksen ”Kolme kotoista laulua” solistina toimiva Porin Mies-Laulu edustaa pitkää paikallista mieskuoroperinnettä. Kiitos kaikille solisteille panoksestanne tämän konsertin toteuttamiseen.

 

Teosten harjoitteluprosessin osalta aivan erityinen kiitos kuuluu Jukka-Pekka Lehdolle, joka on käynyt harjoituksissamme viikoittain ohjaamassa orkesteria ja sen johtajaa. Kiitos JP, ilman apuasi emme olisi nyt tässä. Yhtä suuri kiitos kuuluu aivan jokaiselle soittajalle. Ilman rohkeutta astua musiikilliselle epämukavuusalueelle, ei tämä konsertti voisi toteutua. Lopuksi kiitos Suomen Kulttuurirahaston Satakunnan rahastolle, josta saimme merkittävän apurahan.

 

Tervetuloa konserttiin!